Tandarts Tom De Wit 

Tandarts Tom De Wit profielfoto
Tandarts Tom De Wit
Surgical procedure in progress: dr. Tom De Wit
Chirurgische procedure: implanteren

Tandarts Tom De Wit studeerde in 2004 af aan de Vrije Universiteit Brussel, waarna hij een opleiding tot specialist in de endodontie volgde. 

Al gauw werd echter zijn interesse gewekt voor de mogelijke vervanging van tanden die door een endo-behandeling niet gered konden worden. 
De link naar de implantologie was gauw gelegd waarna hij zich door tal van nationale en internationale opleidingen schoolde tot tandarts-prothesist en vervolgens tot tandarts-implantoloog. 
Tom is consulent aan de Katholieke Universiteit Leuven op de dienst MKA.

In 2009 werd hij zaakvoerder van tandartsen De Wit bvba en in 2011 verhuisde de praktijk naar het huidige pand, gelegen in de Grootstraat.
 

 

Tom heeft de voorbije jaren zeer nauw samengewerkt met dokter Luc Vrielinck van het Ziekenhuis Oost-Limburg en blijft tot op heden verbonden aan zijn privé-praktijk als consulent. 
Deze nauwe samenwerking heeft hem een enorme hoeveelheid aan kennis en kunde opgeleverd voor het behandelen van complexe, uitdagende gevallen en cases met weinig kaaksbeen. 
Samen geven ze op regelmatige basis cursussen voor zowel beginners als gevorderden.

Naast zijn werk binnen de praktijk is hij ook zeer actief in het geven van opleidingen, trainingen en cursussen in binnen- en buitenland  in het kader van de implantologie en prosthodontie.

 

Lecture for Bicon at the Harvard Club in Boston
Lezing Harvard Club Boston
Tom De Wit - Ron Gilman video shoot prosthetic part
Tijdens de opnames van een demo-film voor cursus-doeleinden
course video in the making
Opnames voor een van onze cursus-video's
Voorbereiding voor het volgende congres.
Voorbereiding voor het volgende congres.