Momenteel nemen we helaas geen nieuwe patiënten aan en kunnen enkel patiënten met een actief dossier een afspraak maken.

Bent u doorverwezen door uw tandarts voor een behandeling met implantaten of wenst u een consultatie specifiek voor tandimplantaten kan u wel bij ons terecht maar dient u telefonisch een afspraak te maken of via mail een afspraakverzoek te sturen! 


Hoe werkt de online agenda?

  • We vragen om zoveel mogelijk de online agenda te gebruiken voor standaard afspraken buiten een lopend behandelplan. De agenda wordt telkens 3 maanden in de toekomst vrijgegeven. Elke dag komen er dus nieuwe mogelijke afspraken beschikbaar. Vindt u geen passende afspraak? Probeert u het morgen dan nog eens.

______________________________________________________________________________________________________________________________

 

1.  Je selecteert de tandarts naar keuze:

 

  • Tom De Wit voor Implantologie, Prothese of Algemene tandheelkunde bij volwassenen
  • Philippe Pop voor Implantologie, Prothese of Algemene tandheelkunde
  • Thijs Schumans voor algemene tandheelkunde

 2 . Vervolgens duid u aan of u een nieuwe patiënt of een bestaande patiënt  (een regelmatig bezoek in de afgelopen 3 jaar maakt van U een bestaande patiënt). Nieuwe patiënten kunnen we helaas op dit moment geen afspraak geven.

 

3.  Tenslotte kiest u het type behandeling waarvoor u een afspraak wenst te maken zodat U op de juiste moment in de agenda ingeboekt kan worden en de nodige tijd wordt voorzien.

 U selecteert het passende uur en volgt de instructies op het scherm. Als de afspraak gemaakt is, krijgt u een bevestigingsmail. Voeg indien mogelijk een kleine beschrijving toe van uw vraag of probleem.